fbpx

Oskar film, vlasnik multipleksa Palas, više od 20 godina donosi filmske naslove svjetske i domaće produkcije banjalučkoj publici. Sa brojnom i izuzetno posvećenom bioskopskom publikom, Banjaluka se pozicionirala kao značajna lokacija u regionu. Sljedeći korak u unapredjenju kino prikazivanja je udruživanje sa najjačim prikazivačem Jugoistočne Evrope. Cineplexx je grupacija sa preko pet decenija iskustva u ovoj oblasti. Lanac uvjerljivo najmodernijih multipleksa krenuo je iz Austrije, a sada otvara svoja vrata i u Banjaluci. Zajedničkim snagama – nakon potpisanog Joint Venture ugovora, Oskar film i Cineplexx, ponudiće Banjaluci i okolini još bolje kino CINEPLEXX PALAS – najmodernije, sa vrhunskim kvalitetom slike, digitalnom i 3D tehnologijom i surround zvukom.
Na mjestu sadašnjeg multipleksa Palas, u samom centru Banjaluke, Cineplexx Palas će ponuditi posjetiocima 7 luksuzno opremljenih sala sa 1100 sjedišta i oko 200 naslova godišnje, holivudske i domaće produkcije.
Uz bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova, Cineplexx Palas donosi i brojne pogodnosti za svoje posjetioce. Među njima su nagradne igre, razne promocije, Porodični dan, Ladies night, Men’s night, Super srijeda, Fan night, ljubavna sjedala, organizacija rodjendana i mnoge druge.
Cineplexx je prvi u potpunosti izvršio proces digitalizacije u svojim dvoranama i u stalnoj je potrazi da svojim posjetiocima predstavi neke od najsavremenijih tehnologija. Cineplexx kina godišnje posjeti 12 miliona posjetilaca u Austriji, Italiji, Srbiji, Grčkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Crnoj Gori i Makedoniji.
9. juna Banjaluka je postala dio velike Cineplexx porodice.

NOVOSTI

Prijavite se na našu listu i primajte obavjesti o izmjenama na repertoaru u Vašem omiljenom kinu.

Kontakt

Adresa: Banja Luka, Trg krajine bb
Informacije i rezervacije: +387 51 217 409
Office: +387 51 211 732
Fax: +387 51 218 036
Email: info@cineplexxpalas.ba

Online