fbpx

Pils adventures 1224X200

JEDNOSTAVAN I BRZ PRISTUP OGLAŠAVANJA U KINU!

Cineplexx Palas vam uvijek nudi više!

Ponudićemo vam najnovije trendove oglašavanja u kinu te vas obavijestiti o aktuelnim i nadolazećim filmskim hitovima. Atraktivno i kreativno kino oglašavanje garantuje da će vaša poruka ostati sa posjetiocima dugo nakon što film završi.

  1. CINEPLEXX PALAS – PRAVO KINO

Kino u srcu Banjaluke postoji više od 20 godina i najveće je u Bosni i Hercegovini. Nakon udruživanja sa najvećim prikazivačem jugoistočne Evrope – Cineplexxom, kino dobija novo ime – Cineplexx Palas. Sa 7 luksuzno opremljenih dvorana i 1100 sjedišta, Cineplexx Palas prikazuje preko 200 naslova godišnje i ima oko 400 000 posjetilaca! Sa najnovijim Barco i Christie digitalnim projektorima, savremenim Silver platnima, Dolby surround zvukom, posjetioci dobijaju kristalno čistu sliku i ton - najsavremenije uslove da u potpunosti uživaju u filmskim naslovima.

  1. ZAŠTO SE OGLAŠAVATI U KINU?

Uticaj na potrošače

Odlazak u kino je planirana aktivnost. Posjetioci odlučuju unaprijed o tome koji će film gledati, odvajaju svoje vrijeme i novac i na taj način direktno donose odluku o jednom mediju. Posjetioci su uglavnom aktivne osobe, srednje ili više platežne moći, u životnoj dobi između 14 i 44 godine starosti.

Targetiranje

Oglašivač odabirom filma za svoje oglašavanje bira i ciljnu publiku kojoj se obraća. Istraživanja su pokazala da publika do 8 puta bolje pamti poruku reklame iz kina (pamti više detalja i pamti ih duže) u poređenju sa tv oglasima.

Interakcija sa potrošačima

Moguća je promocija vrlo snažnog brand building-a i ličnog iskustva kroz prezentacije i interaktivne sadržaje.

Miks više medija

U kinu je moguće koristiti više kanala promocije: On Screen, brendiranje sale, B1 plakatne površine, oglašavanje na plazmama, distribucija promo materijala, brendiranje ambalaža za kokice, sampling.

  1. ŠTA VAM NUDIMO?

Pomoći ćemo vam da izaberete odgovarajuće načine za prezentaciju vaše kompanije. Bilo da planirate zakupiti neku od sala ili imate drugi plan za reklamiranje vaših proizvoda ili organizovanje sastanaka, mi ćemo vas rado posavjetovati. Prenosimo vašu poruku na način na koji vi to želite!

Nudimo vam razne pakete oglašavanja. Za detaljnu ponudu za oglašavanje u kinu Cineplexx Palas, molimo vas pošaljite upit na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

NOVOSTI

Prijavite se na našu listu i primajte obavjesti o izmjenama na repertoaru u Vašem omiljenom kinu.

Kontakt

Adresa: Banja Luka, Trg krajine bb
Informacije i rezervacije: +387 51 217 409
Office: +387 51 211 732
Fax: +387 51 218 036
Email: [email protected]

Online